Oct 05

Raclet Solena

Model Solena + combiluifel : Prijzen vanaf €4995,- (2016)

De Solena is de ideale reisgenoot voor uw uitstapjes en reizen. Of u nu wilt kennismaken met een streek of rondtrekken in een land, met de Solena bent u altijd binnen twee minuten verzekerd van een bed, zij vervoert uw bagage en fietsen, en u kunt haar groter maken om genoeg ruimte te hebben als u ergens voor een paar dagen blijft.

De uitrusting van de Solena is heel kenmerkend: een stevig deksel, dat uw spullen op reis beschermt, en dat tijdens uw verblijf in een echte vloer verandert, een bagagerek om bijvoorbeeld fietsen mee te nemen, en een comfortabel bed dat ook nog eens toegang geeft tot een grote bergruimte.

Klik hier voor Raclet Solana videos

1. Set up

De Solena is beslist de gemakkelijkste vouwwagen ter wereld om op te zetten: één handeling volstaat. U pakt het deksel met de hand vast en draait het naar de grond. Dat is alles.

 

Zelfs als u de tijd meerekent die het kost om twee buizen van het geraamte uit te schuiven en de hoeken van de tent vast te zetten, kost het u bij elkaar niet meer dan twee minuten.

Wij adviseren u om bij een korte pauze vervolgens een zonneluifel te installeren.

2. Advantages

De grote voordelen van de Solena zijn praktisch van aard.

De Solena is uitgerust met een bagagerek waarop u bijvoorbeeld fietsen kunt vervoeren.

Het bed van 1,30 meter breed en 1,90 meter lang geeft toegang tot een bergruimte voor uw bagage.

Tenslotte beschermt het stevige deksel uw spullen op reis, en kan het bovendien op slot worden gedaan. Wanneer u de Solena gebruikt, wordt het een vloer. Het rust zelf op het bagagerek en past zich dus aan elke ondergrond aan.

In haar basisvorm is de Solena een ideale vouwwagen voor een of twee personen.

3. Sleeping

Het bed van de Solena is heel comfortabel.

Het is 1,30 meter breed en 1,90 meter lang. Het is voorzien van een lattenbodem en eromheen bevindt zich een katoenen tent die de kamer vormt, en die gesloten kan worden. Deze tent creëert tussen het dak van de kamer en het dak van de buitentent een luchtlaag, die een isolerend effect heeft en de temperatuurschommelingen beperkt houdt.

Het raam van de kamer is bovendien voorzien van een doorzichtige kunststof ruit , een hor en een verduisterend luik.

4. Advantages

De Solena is een gemakkelijk aan te passen product, en kan worden omgevormd tot een gezinsvouwwagen van gemiddelde omvang.

Aan de voorkant van de Solena kan een optionele voortent worden geplaatst, die meer dan 6 m2 extra ruimte geeft. Deze voortent is voorzien van een grondzeil met opstaande randen, dat de leefruimte bescherming geeft bij slecht weer en wind. Aan de zijkant kan een extra kamer worden geplaatst waar nog twee personen kunnen slapen.

U kunt ook een zonneluifel installeren, hetzij direct aan de cabine bij een kort verblijf, hetzij vóór de voortent om nog meer plaats te hebben.

5. Technische specificaties

Solena model met wielas zonder rem

Leeg gewicht 230 kg
Totaal gewicht met lading 400 kg
Wielmaat 16,5 x 6,5
Totaal volume 940 liter
Volume opgeborgen 336 liter

Solena model met wielas met rem

Leeg gewicht 255 kg
Totaal gewicht met lading 400 kg
Wielmaat 16,5 x 6,5
Totaal volume 940 liter
Volume opgeborgen 336 liter

Plattegronden interieur en exterieur

6. Accessories

Er is een groot aantal optionele onderdelen voor uw Solena, die u hier kunt vinden ici.